Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under juni 2007

Av Lisa - 17 juni 2007 20:17

Har varit på hos Marina å Roger på Hsslö sen klockan två i eftermiddags. Har varit jättemysigt, ätit middag å fikat.

Å det bästa av allt, Roger har fixat datorn!!! Så nu funkar den i allafall provisoriskt tills den nya anländer!! Jippi!!


I morron blir det Jönköping med pappa å syster, ska bli riktigt kul. Pappa ska valla far-far å jag å bill ska shoppa loss på A6. Resan lommer precis i rättan tid, behöver handla ett å annat på the body shop. :)


Så nu ska jag in på banken och pilla lite med mina finanser, sen blir det Hugh Grant som gäller, Om en pojke går klockan nio på trean! :)

Av Lisa - 17 juni 2007 11:19

I dag ska vi bege oss till hasslo i ett forsok att fa ordning pa datorn. Vi maste ju fa igang natverkskortet om vi ska kunna lagga over allt pa den nya datorn. Den har karusellen tar aldrig slut.

Visst ar det trist att inte kunna blogga riktigt, men det allra varsta ar att vi inte kommer at inloggningen till banken. Jag ar en san som i borjan av manaden for over alldeles for mycket pengar till sparkontot, for att sedan va dar och natta ett otal ganger innan nasta lon kommer. Utan bankinloggning ar detta en omojlighet, vilket innebar att jag har ca. tvahundra kronor pa mitt visakort.

Pappa ringde for en stund sen och fragade om jag vill folja med till Jonkoping en runda, vilket jag absolut vill, men man kan ju inte aka i vag for att shoppa, utan pengar pa kontot!  

Av Lisa - 16 juni 2007 11:04

Fy vilket trist vader det ar. Gratt och kallt. Jag som har en veckas semester och allt.

Hade tankt passa pa att sola och bada. Men som det ser ut nu kan man knappast tro att det ar midsommar nasta vecka.

DEn nya datorn har skickats nu, langtar i hjal mej snart!  

Av Lisa - 15 juni 2007 14:52

det ar sa trottsamt att inte ha en fungerande dator. Kopplar upp mej via ett engelskt program, sa det ar en pars att skriva forstaligt. Har ju sa mycket att beratta och sa manga bilder att visa. *suck*

hoppas den nya datorn snart anlander...  

Av Lisa - 11 juni 2007 17:51

I l;rdags efter kalaset havererade n'tverkskortet i v'[r dator.

Fick best'lla en ny(en b'rbar), flera m[ndader tidigare 'n vad som var planerat. Den kommer i slutet av veckan. S[ fram tills dess blir det en liten blogg paus f;r min del. Ha det bra s[ l'nge..

Av Lisa - 9 juni 2007 12:42

I dag är det kalas-dax. Frågan är om det är så himla kul?! Snarare stressigt..?

Steg upp vid halv ett i går, fick alltså sova fyra timmar, efter två extremt påfrestande nätter och rände non-stop till sju. Handlade, städade och bakade. Sen gjorde jag misstaget att dricka kaffe för sent, så jag kunde inte sova utan låg å vred mej till klockan två i natt.

Klockan sex började Rex riva på sängen, han höll på i en dryg halvtimme! :( (Är beredd att skänka honom till första bästa snart!)

Somnade förvisso om till kvart i nio, men jag är ganska slut nu.

Har bakat å plockat fram tills nu. Klockan två kommer alla. Vi tänker placera oss ute på gården. Men jag vet inte om jag vågar sätta mej ner, är rädd att luften går ur mej helt om jag slappnar av... :(

Av Lisa - 7 juni 2007 18:58

Sov till halv fem i dag, trots målare i trappan , liftar utanför fönstret å en galen katt. 

Hade inte planerat någon middag. Att jag aldrig lär mej... Det är ju så jobbigt!

Martin blir skitsur för att det inte finns nån mat, vilket ger mej ångest i sej.

I dag fick det bli Mcdonalds, så nu håller ångesten på att äta upp mej, jag äcklas i hjäl!!! Och inte hinner jag träna heller.. :(

Så drygt.. Kommer inte bli bättre med planeringen eller orken i sommar heller när jag ska jobba hundra procent... *Suck*

Dessutom känns väldigt illa att  ha sovit bort en hel dag fylld av fint väder..

Vet inte vem jag ska jobba med i natt heller, det ger också ångest! Eftersom det är min andra natt hoppas jag innerligt på att det kommer någon som är van, orkar inte lära upp någon i dagsläget.

Känner mej värdelös, trött, allmänt oduglig och nedstämd.

I dag är en dålig dag! Eller rättare sagt, i dag är en jävla skit dag!

Av Lisa - 6 juni 2007 18:21

Kompromissade mej fram till att dricka kaffe. :)

Sen blev det ett pass med balansbollen i stället för en spring-runda.. Var kanske rätt smart, att träna nått annat än kondition och benen :)

Har dessutom både hunnit laga och äta middag samt duscha. :)

Två timmar kvar till jag ska köra till jobbet.

Vet inte vad jag ska hitta på nu... Tröttsamt värre... Är rätt skönt att bara lalla om kring här hemma i min ensamhet. Men jag känner mej stressad som vanligt... Fick verkligten anstränga mej för att sitta stilla å äta åtminstone. Egentligen borde jag kanske lägga mej en stund. Men jag kan ändå inte slappna av å somna nu.


____________________________________________

Kolakakorna jag bakade blev faktiskt utomordentligt goda, extremt lätta å baka me. Tosckakan bakar jag på lördag förmiddag och kokoskakorna i morron eller på fredag.

Till min stora förvåning ringde min svärmor och erbjöd sej att hjälpa till å baka till kalaset. :) Så det blir bullar me.. :)

Tycker egentligen att det är ett enormt stressmoment att ha kalas, men jag har lyckats förberda lite i allafall. Önskar dock att jag hade några fler assietter. Lite trist när man ska ha tio gäster(+ jag och Martin) och man bara har sex stycken assietter som matchar. Har trekantiga från högnäs, tre båa och tre bruna.. Kanske ska investera i iallafall två till...? Det borde ekonomin tilllåta. Tror dom kostar hundratio kronor styck dock. Vi får se vad jag känner för på fredag...


________________________________________

Jag fick ett fickur på kedja av mamma å pappa i födelsedagspresent. När jag skrev det på önskelistan syftade jag på en billigare variant att ha i fick på jobbet. Men det jag fick var så dyrt och fint att det känns lite väl lyxigt att ha till det ändamålet. Tror jag ska köpa ett billigt och använda det jag fick som smycke i stället... :)


Utgifter, utgift och utgifter!!!


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards