Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under oktober 2007

Av Lisa - 11 oktober 2007 18:56

Extremt dålig timing att bli sjuk nu...

Har stort prov i morron och ska jobba större delen av helgen... :(

Kan knappt svälja nu. Jag blir tokig snart! Tycker det känns som jag är dålig jämt. (mycket gnäll nu...?) Har köpt järntabletter i dag i hopp om at få bukt med den förbannade tröttheten...

I kväll är det inget Heroes, blev lite deppig först, men sen kom jag på att det var ganska bra. Då kan jag kolla på Per Mobergs fantastiska program Vad blir det för mat? Skulle kunna ge väldigt mycket för att ett kök som hans. Gillar även glassmaskinen skarpt. :)


Har lyssnat på minis hjärta i dag, det slog 144 slag/minuten. :)

Längtar så mycket till mars ... :)

Av Lisa - 10 oktober 2007 20:29

Vakande i morse med ännu värre huvudvärk än i går kväll, men jag masade mej i väg till skolan för att lära mej om "omhändertagande av avliden".Har suttit hela förmiddagen å prata om döden men ett leende på läpparna och ett nytt litet som har puffat och sparkat i magen. :)


Har för tillfället tre beroenden på datorn.

Jag kollar min blogg och min sida på familjeliv flera gånger i timmen och övrig tid spelar jag Backpacker 3. Har snart lärt mej alla frågor utantill på spelet och blir lika besviken varje gång som jag inte har fått några gästboksinlägg eller kommentarer.Ja ja, dagens i-landsproblem? Mitt liv...


I dag är det äntligen onsdag, det innebär ett nytt avsnitt av Heroes. Äntligen!


I morron är jag ledig. Ska till barnmorskan på förmiddagen å förhoppningsvis träffa Britt-Mari en stund på eftermiddagen... :)


Pinglan, nån jag känner? :P

Av Lisa - 9 oktober 2007 20:15

Vemodet har lättat lite nu... Är inte fullt så nere i dag.. Är fortfarande trött på det mesta bara. Å huvudverk ovan på det..

Tur att jag har mini i magen att glädjas åt i allafall. :) Den sparkar å buffar mest hela tiden. Så mysigt. Känns dock inte utan på magen ännu, så pappa, Martin är lite utanför bubblan än så länge...


Av Lisa - 8 oktober 2007 15:33

Vad jag är ledsen, allt känns så meningslöst... :(

Av Lisa - 7 oktober 2007 09:19

Här sitter jag nu med min kaffekopp, har precis ätit frukost. Varit vaken sen åtta. Hade gärna sovit en stund till,men min käras sambo hade andra planer. Ville inte ligga kvar själv så jag gick upp.

Nu har Martin kört till Mörrum, skulle tvätta bilen. Själv hade jag tänkt att plugga lite, har ett stort prov på fredag.

I eftermiddag ska vi hem till mamma å pappa å frossa i hemmagjorda hamburgare. Smaskens!


För övrigt har det varit en lugn hemmahelg, bara familjen :) Har bland annat spelat fantastic 4 X-boxen ett par timmar och en och annan match i maxiyatzi.



Bebisen verkar vara en riktig gymnast. Känner hur den sprattlar varje dag. :) Så skönt å veta att det lilla hjärtat fortfarande slår. På torsdag ska vi till barnmorskan å lyssna. :)

Av Lisa - 4 oktober 2007 14:03

Har precis kommit hem från Sjölands, har varit å firat Kanelbullens dag med stina. :) Det var smaskens...

Har även hunnit vara i skolan ett varv, slutade vid tolv.

Är duktigt trött, har av någon anledning vaknat flera gånger i timmen hela natten..?

I kväll ska jag träna, sen är det soffan och Heroes som gäller. Älskar fortfarande den serien. Det blir till å med bättre för varje avsnitt. Tur för mej att den började visas nu och inte in våras när jag jobbade natt. Hade blivit helt knäckt om jag hade behövt missa en massa avsnitt hela tiden.


Jag både saknar jobbet och njuter av att slippa det.

Det är extremt skönt att inte jobba helger ständigt å jämt. Samtidigt älskar jag mitt yrke, det är alltid en utmaning och ger så mycket tillbaka. Det mest negativa är dock att man alltid blir motarbetad av någon, var man än är och jobbar. Hoppas jag kan i framtiden kan hitta ett jobb som är mitt, och där jag kan trivas...



Skriv gärna en rad till mej när ni tittar in, det betyder mer än ni tror... :D

Av Lisa - 3 oktober 2007 09:53

I dag är jag ledig. Vilket som vanligt innebär en massa tvätt, städ, plugg och ärenden.:(

Ska bland annat ringa min handledare som jag skall validera min praktik hos om två veckor. Är riktigt nervös, tänk om hon inte godkänner mej? Vad gör jag då?


I går kväll skulle jag göra mej till å baka en kladdkaka till oss. När klockan pep fick jag plocka ut en kolbit ur ugnen. :( Av någon anledning hade satt ugnen på max- temeratur. Hur lyckas man med? Misslyckas med kladdkaka? Kände mej lite knäckt efter det. 


Längtar i vilket fall till praktiken, slipper skolan i fyra veckor. Börjar bli riktigt uttråkad på att vara där. Känner mej så utanför på nått sätt, visst jag går där för att skaffa mej en utbildning, inte vänner. Men ändå. Hoppas det finns någon i den nya klassen som börjar när vi kommer tillbaka...

Av Lisa - 3 oktober 2007 09:51

...som hör av er.

...som bryr er om mej.

...som skriver så fina kommentarer.

...som finns för mej.

...som stöttar.


Störst tack till, min underbara sambo, Martin, världens bästa! Älskar dej!


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards