Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

Amningsbh:n hela historien...

Av Lisa - 4 februari 2008 16:11

Tänkte försöka hitta i allafall en amningsbh i dag när jag ändå gick i affärer. Provade först en på Lindex i 85b(!?!), men det satt precis skit, orkade inte hålla på att sprina in å ut, eller skicka min far efter andra storlekar så jag gav upp ganska fort.

På vägen till bilen gick vi liksom i förbifartenin på Natt å dag eller Dag å natt, vet inte riktigt vad det heter, men i allafall. Där inne fick jag hjälp av en mycket trevlig expedit, inte för påflugen å inte för käck.

Jag förklarade mitt ärende, en svart amningsbh utan bygel, troligtvis i en storlek runt 85b. Först opponerar hon sej lite å ifrågasätter 85, menar på att jag inte ser så bred ut, vilket såklart gör att jag gillar henne ännu mer. Jag svarar att jag inte heller ville tro det först men att det faktsikt stämmer.

Hon frågar även när det är dags å jag svarar. Var på hon tar fram två olika modeller, den ena fanns dock bara i vitt. Den svarta i storlek, håll i er nu, 85d och den vita i snäppet värre 85e. Hon verkar ju vara vettig så jag beger mej in i provhytten med dessa monster till kupor i högsta hugg. Den svarta känns inte riktigt jag i modellen, lite för slappa kupor liksom, gillar de som lämnar lite av formen(bananer eller nått i den stilen) åt fantasin. Men den vita sitter perfekt, visst det är lite rymmlig, det var också poängen, men annars toppen.

Sjävlklart kostar den nästan fyra hundra kronor, men jag känner att jag kan kosta på mej det. Den var lite nopprig på en kupan å det kan jag inte se genom fingrarna på för det priset, expediten hittar ingen annan i min(?!?) storlek så jag får 50 kronor i rabatt.

Summan av det hela blir alltså att jag lämnar Karlskrona med en lite påse innehållade en vit amningsbh med spets(inte riktigt jag kanske?) i den makabra porrstjärne- storleken(iallafall på min egen kropp) 85e!!!




-------------------------->



 
 
Ingen bild

ida

4 februari 2008 21:13

Skit fin tuttekasee du inhandlat :-D
Jag har 85 E i vanliga fall så ammningsBH är för mig ett kapitel för sig...haha!
Är det byglar i BH:n?? För det ska man inte ha för risken för mjölkstockning.Jag hade det men fick snällt ta ut dem när BM på BB såg det haha!
kram

 
Ingen bild

C

6 februari 2008 13:11

Porrstjärne storlek:)!!!?:)
Jag har 75F..utan att vara gravid.
Kolla in Lindex..där köper jag mycket bra undekläder.
El understället i Karlshamn.Där kan man beställa.Kanon
Större kommer dom o bli kan jag upplysa dig om..sen när du inte tror att dom akn växa mer så blir dom groteskt stora när mjöklen rinner till:)Lycka till!:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards