Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 6 februari 2008

Amningskudde..

Av Lisa - 6 februari 2008 20:27

Vad tycker ni om det flickor?

Är det nått å lägga pengar på?

Kan man lika gärna ha en vanlig kudde?


Martin har hittat väskan, den låg i förrådet. Frågan är bara var jag ska förvara den när den är packad? Kan nämligen inte ha väskor stående på golvet, Rex har den extremt dålga ovanan att kissa i dem då. Martins träningsväska har till å med lyckats kissa på balanserande ovan på toastolen.

Det får blir att trycka in den gardroben med, å vad trångt!

Har köpt miniflaskor med schampo, duschcreme, balsam och bodylotion på apoteket i dag, då slipper det ta så stor plats i väska i allafall... Måste nog gå tillbaka här i bloggen å kolla vad det var  som skulle med.. :)

 
 
kristina

kristina

6 februari 2008 22:41

jag köpte aldrig någon amningskudde men det är säkert skönt att ha en, jag brukar istället gå och lägga mig i sängen det är allra skönast dessutom kunde Filip bara äta när jag låg ner i början men sedan gick dte tilsl sig. Ibland läggr jag mig bara på golve på våran fäll och ammar honom så jag vet inte om jag saknat någon kudde heller men det är nog en smaksak.

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

7 februari 2008 07:12

En amningskudde är ju jätte bra men dyr. Det är klart det funkar med vanlig kudde också. Du har ingen som kan sy en åt dig? Sådana kuddar tror jag det finns att köpa på typ ellos.se eller så.
Men det är en smak sak tror jag, jag hade en jätte bra till dottern, men till sonen hade jag en med sånna där frigolitkulor(?) eller vad dom kallas vilket jag inte gillade. Den ligger nu här och skräpar.

Ha en bra dag!
// Hanna

http://missfatqueen.bloggspace.se

 
Ingen bild

Myspysan

7 februari 2008 10:25

Jag har inte haft någon, men testade min systers någon gång och gillade den. Hon däremot trivdes aldrig med den så det är en smaksak. Såg att de hade billiga på Coop, 199 kr tror jag att det var.

 
Ingen bild

ida

7 februari 2008 18:39

Hej!
Jag hade ingen ammingskudde när Wictor var liten men när vi var uppe i Ullared för en bra tid sen köpte jag en. Läste i en tidning som gav bra tips på andra användingsområden. Tex skön kudde att ha under stora magen när man är gravid, mysig vilo kudde och sen kunde större barn ha den som ett litet "fat" när de sitter i soffan o myser. Så nu har jag en, inte så dyr om man köper på Gekås.
Bra med små flaskor med schampoo och dylikt. jag hittade billiga tandborstar och mini tuber med tandkräm och la i sist. Det är ju säkert en sån sak man kan glömma i all hast :-D
kram

 
Ingen bild

Mia från familjeliv

7 februari 2008 21:11

Jag tycker du ska köpa en amningskudde. Eller be någon sy? Jag kommer nog sy en till mig när de börjar närma sig. Visst kan man ha vanliga kuddar då man ammar också, men de undviker jag denna gång. När Melinda amades pallade jag upp med vanliga kuddar som bara rasade så amningskudde kan vara ett bra köp.

 
Ingen bild

jajja

8 februari 2008 14:59

Jag hade ingen amningskudde till Thea, men har köpt en nu. Hittade en billig i Ullared, men vet att de har rätt billiga på EKO me. Visst man kan ha en vanlig kudde, men en amningskudde ger ju stöd runt om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards