Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Vad vore jag utan er...?

Av Lisa - 28 februari 2008 20:56

Är verkligen beroende av den här bloggen på så många plan. Utan den hade jag fått klara mej med några ynka grattis-sms å familjens gratulationer.

Jag behöver mer, å det är er jag behöver, andra som har barn, å som är vanliga, riktiga mammor, om ni förstår vad jag menar.


Att kalla mej själv för mamma känns väldigt avlägset, men rätt som det är plingar det till huvudet: jag har ett barn, en son, världens finaste. Å ovanpå det har jag världes bästa man, å Viggo världens pappa. :) Kunde inte haft ett större fan, han hejar på mej, å menar så väl med allt.


Känner mej mycket gladare igen nu, skönt att träffa nån annan än familjen med, att träffa Anna å få skratta lite. Det behövde jag, tack Anna!


Viggo har varit en ängel hela kvällen, å ätit utan krig, det gör också sitt för humöret... :)


Nu ska jag titta på tv för första gången sen vi kom hem, det är ju trots allt torsdag. :) Har liksom glömt att tv:n finns, å i morse glömde jag dricka kaffe. Jösses vilken dimma man lever i...


Ska ringa pappa i kväll, det är lika bra, ska tala om för honom att han gärna får ringa... :)


Så vacker... :)

 
 
anna

anna

28 februari 2008 21:14

Klart :) jag fick ju kaka haha. och träffa den sötaste av alla. Du har just dragit in mej i denna drogen. Jag är förtillfället bestatt av att läsa din och skriva i min egen :) tur de inte är värre än så egentligen.

http://famfett

 
Ingen bild

Ida

28 februari 2008 21:28

Hej! Förstår precis hur du känner, att man vill ha sin bebbe för sig själv! Fast försök att vända på det och ta tillfälle i akt att bara få vara lite. Tror att det blir lättare för dig om ett tag då allt har lagt sig lite.
Att inte kunna med sin vagn är inte så konstigt och du kommer att klara allt när Martin väl börjat jobba, men tills dess njut av att ha honom hemma utan att oroa dig för hur det ska bli sen!!
Angående kompisar så mister man många den dagen man blir gravid, inte med vilje eller för att man blir ovänner. Utan för att man går åt olika håll. Men lovar dig att du kommer få fler och bättre vänner om några månader. Då kommer de vänner du får ge dig mer av det du behöver. Som att prata barn och familj :-D De har även större förståelse för att man ställer in en "date" för att man inte orkar eller att barnet blivit lite dåligt.
Han är helt underbart söt er Viggo!
kram

 
Johanna

Johanna

28 februari 2008 21:31

Oj vilken söt liten en ni har fått! =)
Har inga barn själv men kan tänka mig att det är lite småkaos nu i början innan rutinerna är på plats. Ta det bara lugnt och NJUT av era första veckor ihop! =)

Mvh//Johanna

Ps. Ni måste legat på bb samtidigt som min arbetskamrat Fia, hon fick på fredagen.. En liten Ville.

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards