Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under april 2008

Av Lisa - 29 april 2008 13:32

Promenaden var super-härlig. Viggo klarade nästan hela rundan utan att bli hungrig. :)

Vi lyckades nästan passa tiden trots impuls-turen till KappAhl. Mössa å pyjamasar blev det. Är väldigt nöjd med mössan, så snygg. :)


Nu har Viggo somnat till igen. Hade med velat ta en lur, men det känns som att det finns lite annat som jag också vill/måste göra.

Har bla. en hel del tvätt kvar från i går, har snart fått undan det mesta, men vardagsrummet känns ändå fullt. Förutom alla handdukar anfaller även disk å dammråttor snart. :(

Duscha skulle troligtvis med va en bra idé, gick en runda på närmare en å en halvtimme, å man frös ju inte om man säger så. :) 

Det som lockar allra mest(förruom sängen då. :)) är att kolla lite scrapbooking- grejer på nätet. Emma: var det slöjd-detaljer?


Viggo åt klockan tolv så om jag ändå skulle lägga mej blir det antagligen ingen lång stund, men ja, skönt hade det varit. Men jag kanske får en chans till i eftermiddag..? Eller ja, antagligen inte...


Sådär ja, nu har jag slösat lite dyrbar tid med att svamla loss här... 

Av Lisa - 29 april 2008 09:52

Blev lite chockad när jag kollade på klockan nyss. Den är ju snart tio!!!

Ska möta Emma å Malva vid Väggskolan vid halv elva.

Viggo har precis somnat i min säng, han åt vid nio tröttsamt nog, så det får bli en chansning. han brukar inte bli hungrig i första taget när han ligger i en rullande vagn, men man kan ju ha otur.

I går hittade jag en mössa till Viggo på KappAhl, en brun hjälm-mössa i plysch, men jag såg den från kön, å visste inte vilken storlek jag skulle ta så jag köpte den inte. Hittade ett två-pack pyjamasar också, med korta ben å korta ärmar, precis sånna som Viggo gillar. Men jag snålade ur,why?!  Retar i hjäl mej på mej själv!

Eventuellt hinner jag springa upp till KappAhl nu, å sen gå direkt till Vägga, de öppnar väl vid tio...?


Viggo är ju som sagt lite varm av sej, i natt fick han sova i en vanlig body för hans pyjamasar var i tvätten. Man kan ju tro att det skulle bli ganska svlat att ha bara ben, men icke. Klockan fem pylades det loss från spjälsängen. Då hade han kasat ner från kudden å hela barnet(alltså huvudet med) låg unde täcket å badade i svett. Stackars liten, han fick sova naken resten av tiden.


Nej, nu ska jag lägga på ett kol, å pinna upp å handla mössa. :) 

Av Lisa - 29 april 2008 09:17

I dag är det tisdag, vilket innebär att det är DH i kväll. :) Fast efter förra veckans avsnitt var jag lite besviken.

Hela den här knuffa-överbord-eventuellt-död-grejer, blir för mycket även för mej som annars ALLTID försvarar serien... Hoppas det hela räddas lite snyggt i kväll som man slipper ha den känslan även denna veckan.


I går glömde vi bort att ge Viggo hans mag-droppar. BIG MISSTAKE! Precis som de tidigare gånger vi har glömt det har han fått magknip på morronkvisten. I dag började han vrida sej å pyla redan klockan sex. Stackaren! Det lättade tack å lov ganska snabbt. Men då var han orolig å ville inte somna om i sin säng. Så det fick bli tandem-sovning, alltsåViggo balanserandes på min mage. Det gick helt okej, men halv åtta hade han fått nog lillgrabben. Steg upp vid åtta å nu sitter jag här med mitt kaffe. Fick ha amningspaus i frukosten så den har tagit sin lilla tid. :)


Mycket bra promenad väder, 13 grader å sol, lite blåsigt med det ska nog kvitta. :)


Nu är det bara två dagar kvar sen är det maj, som vi har längtat!

Kom precis på att jag måste köpa present till mor min, hon fyller ju den 9. Den 17 fyller min lillebror 18 , lite kris, hur gick det till?  Känner mej allt lite gammal när jag tänker på det. :)


Ha en bra dag i solen tjejer, å killar om det finns några manliga läsare. :) 

Av Lisa - 28 april 2008 20:24

...när man snart ska flytta...

Man känner inte för nått, inte städa, inte laga mat.

Två saker som jag verkligen gillar egentligen. :( 

Men nu behöver jag i allafall inte tänka på middag förrän på fredag, skönt.

Håller på å tvättar. Så trist, tungt å tröttsamt. Måste bädda i nya lakan i sängarna innan jag glömmer det... 


I morron förmiddag ska vi ut å promenera med Emma å Malva.

Ska bli väldigt trevligt. 


Viggo verkar vara en såndär bebis som hoppas över en storlek i kläder, han är så gott som för lång för alla 62-bodys, de blir urringade. Lika bra att börja med nästa storlek. :) 

Av Lisa - 28 april 2008 16:30

Tror jag lyckades hitta allt jag var på jakt efter i dag.

Jeans till både mej själv å Viggo, presenter till farmor, vit body å två par byxor till åt lillkillen. Leggings blev dock inte, min storlek var slut(såklart!), men jag köpte en svart långärmad bas-top på JC istället.

Vi hann även med lite lunch-mat från Bönan innan vi begav oss hemåt för att sortera tvätt.


Är väldigt nöjd med mina jeans. De är baggy med mudd nertill. Skitsnyggt till Converse-skor, bara ett lite problem där. Bägge mina par har redan flyttat till Asarum. :( Tack å lov har jag lämnat kvar ett par svarta ballerinaskor här, så de får det bli på farmors kalas på torsdag.



Av Lisa - 28 april 2008 10:32

Efter gårdagens match är jag säker på att det är dags att införa handbolls-tider, dvs. 2*30 minuters matcher i division 6.


Jag har följade argumnet:

- spelarna orkar inte spela i 90 minuter!

- domaren orkar inte hålla en jämn nivå i 90 minuter!

- publiken orkar definitivt inte hålla modet uppe i 90 minuter!

Av Lisa - 28 april 2008 10:24

Ja, jag vet att det är en hel månad kvar till min födelsedag, men jag tänkte ändå(mest för min egen skull) skriva upp vad jag skulle vilja ha i mina paket. För paket får man väl fortfarande, fast är mamma å allt? ;)


  • Klippning på stil.nu, bokad å betald. :)
  • Antibristningskräm
  • Pedikyr, även den bokad å betald.
  • "Riktig" bärsele"(man kan ju gå i hop flera stycken :))
  • Boda Nova-glas, helst blåa.

Om inget av detta faller er i smaken är jag inte den som är den. Utan jag kan faktiskt tänka mej överraskningar. Eller varför inte presentkort? På IKEA kanske? Å kom i håg; de har även presentkort där jag handlar allra mest, på Apoteket... :)

Av Lisa - 28 april 2008 10:11

I natt sov Viggo ända fram till klockan halv fem.

Så många timmar är varken jag eller brösten vana vid, men om han tänker fortsätta med det är vi beredda att anpassa oss snarast. :) Det bästa var att när han hade ätit somnade vi om till halv åtta, sen låg vi kvar i sängen å kelade till nio. Så som sagt, en såna här nätter vänjer jag mej gärna vid. :)


I dag ska vi alltså på stan, framförallt i jakt på en 80-årspresent. Jag har  lite idéer, får se om Stina gillar dem när hon kommer...

Sen ska jag ju köpa lite saker till mej själv å Viggo också. I dag dras mina räkningar från kontot med, som vi har otur kan kontot eka tomt redan i eftermiddag. Men, men, det är inte mycket att göra åt.




Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards