Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under augusti 2008

Av Lisa - 21 augusti 2008 09:37

I mellan åt känns det som att den här bloggen, min stora hobby, stiger mej åt huvudet. Känner mej i bland som en missbrukare som bara kan tänka på en sak, att tillfredställa sitt beroende.

När jag inte kan sova för att jag kommer på nått jag "måste" skriva om, eller när jag tar allt åt mej av kommentarer...

Det är i sånna lägen jag önskar att jag kunde lägga ner.

Men som vilken missbrukare som helst är det lättare sagt än gjort.

Har ju svamlat om att en avveckling länge nu å hela tiden bestämt mej för att stanna kvar.

Så också denna gång. :) 


Som jag tidigare har sagt tar det kanske fem minuter å skriva ett inlägg, bättre då att printa ner än att inte kunna fokusera på nått annat. :)

Nu blev detta en väldigt överdriven beskriving, det är inte så att jag inte kan tänka på annat, eller skulle klara mej flera dagar utan att skriva nått.


Blev lite flummigt med det här, men thats me, å missuppfattningar är smällar jag måste lära mej att hantera. :)


So long lovers! :) 

Av Lisa - 20 augusti 2008 21:39

Nu när jag läser Emmy-kommentaren igen ser jag att jag nog har missförstått henne. :S Inget korkat alls över texten ser jag nu....

Men jag är ingen Linda Skugge eller Fotbollsfrun, har bara 100 läsare å vill svara på å försvara kommentarer. Å även erkänna när jag fel...


Pappa å barnvakt är för mej två helt  skilda saker. Martin läser också min blogg å han förstod atck å lov vad jag menade. Att det är svårt för mej att vara i från Viggo vem han än umgås med, alltså även Martin.

Angående barnvakt så tycker jag inte det är svårt att lämna bort pga. att jag tror att jag är nån supermamma å ingen annan kan göra vårt jobb(alltså mitt å martins). Utan jag vill bara inte missa nått å sen är jag lite rädd att nån annan ska göra det bättre om ni förstår vad jag menar, att Viggo ska trivas bättre med nån annan än mej. Såklart inte så sunt å tänka så, för det gäller även lite när han å Martin är själva(för det har de varit fler gånger än just i måndagskväll...) men det är sanningen. För bra barnvakter finns det annars gott om, men jag är rädd att de ska va för bra... :S


Tack till er som kommenterar, både för att hjälpa till å för att muntra upp mej! 

Av Lisa - 20 augusti 2008 21:15

I dag fick inte mindre än tre par nya trosor följa med mej hem. :) Det var inte i går jag köpte nya underkläder, hoppas de passar nu bara. :) Har liksom ingen koll på min storlek... :S

Glömde skriva innan att Viggo har fått en skit-kul present i dag.

Ett matchställ, likadant som engelska landslagets, direktimporterad från London. :) Tack så hemskt mycket Emelie å Christoffer! ;)


I kväll har vi varit hos Peter å Helena, i deras jättemysiga hus. Hade förväntat mej värsta pyttehuset, efter som jag hade hört att det var sååå litet. Men det var ju mycket större än jag trodde. :) Alltid trevligt å träffa dem. :)


Snart drar terminen på Friskis å Svettis i gång. Inget jättehöjdar utbud om ni frågar mej. Ska gå på Bas klockan sex på onsdagar hade jag tänkt. Men dess värre blir det nog så att jag får gå själv, för mamma ska va värd på "bräda" å jag är alldeles för otränad för att ta i så ännu. :) 

Så där ser ni, ett steg till hem i från. :)


Det är helt makalöst vad Viggo gillar sin mormor å morfar, han kan va gnällig å praktiskt taget sova, men om de dyker upp räcker det nästan med att de tittar på honom så gapskrattar pojken. :) Så underbar!


Nu ska jag kolla runt. :) Heej på er! 

Av Lisa - 20 augusti 2008 20:58

För det första; jag har svarat på din kommentar i huvudet sen halv sex, så där fick du mej verkligen! :)

Kan tyckas idiotiskt att blogga, å berätta allt om sitt liv om man inte kan ta kritik, men jag tycker faktiskt att jag kan ta det ganska bra. Att jag blev lite väl irriterad på Emmy,denna gången berodde mest på att jag redan hade förklarat att det var ett missförstånd, det här med att lämna bort.

Jag har förstått att jag uttryckte mej illa, eftersom jag inte menade att lämna bort, utan att va ifrån, glasklart det rätta uttrycket ser jag nu...

Jag tar åt mej å blir sårad många gånger för att jag är vekligen inte ute efter att provocera, men en del attackerar mej utan att tänka känns det som i bland.

Jag bloggar offentligt för att jag vill ha andras åsikter som många gånger är toppen. 

En del kritik som gjort oerhört ont, som Jen's, tog grymt hårt för att det var en missuppfattning om mej, som jag själv hade målat upp, å jag tycker att mina negativa sidor har gett vika. Mycket tack vare hennes ärlighet. Å att hon faktiskt stod för sej själv å skrev igen.

Det gjorde Emmy  med, så henne är jag skyldig en ursäkt faktiskt, sorry!

Men ibland verkar det som att folk bara vill hacka, å vill missuppfatta, å då känns kommentarerna så onödiga...


Hua, va det blev låååångt, har säker missat hälften som jag ville säga men ja, så här ligger det i allafall till... Å du, jag hoppas inte du läser för att du tycker jag är blåst eller ronade för att du retar dej på mej...? :)

Av Lisa - 20 augusti 2008 15:37

Det belv en ganska lång starunda. Fikade med Anna, Morgan å Maja å Stina. :)

Å vi kom i håg nästan allt, glömde nya nappar till Viggos flaskor. :S Men det kan man ju köra inom nånstans å köpa bara. :)


I morse var jag så trött att jag hällde det överblivna vattnet i kaffebryggaren i soporna i stället för att slänga det gamla filtret. :) My god alltså...


Viggo sov ingen morron-lur innan vi körde, tänkte att han kanske kunde sova i vagnen medan jag sprang i affärer, men icke. Han somnade lite när vi fikade å på vägen hem i bilen, det är allt, på hela dagen... Han borde med va lite trött tycker man, men nej då, han ligger här på pratar med Barnslig Fågel. :)

Har bara ammat en gång sen klockan åtta i morse(vid halv två), han klarade sej fyra timmar i  natt med förresten, men det hjälpte ju inte mot min sömn-brist som ni vet. :) 

Men det är nästan bara gröt som han äter utan fight fortfarande, men jag hoppas det lossnar lite mer snart...


Undrar om mitt utseende skulle ändras om jag skulle sova sisådär tio timmar i streck? ;) Eller om de mörka ringarna kring ögonen är bestående..?

Kan man fundera på, svaret lär jag inte få på en herrans massa år dock. :) 

Men vad gör det, har fått en underbar pojk i utbyte. :)


Nu ska jag se om vi kan ta en powernap innan Martin kommer....

Ska till Helena å Peter en runda i kväll nämligen. Vill va vaken åtminstone. :)

Skulle hämtat mina vinbärsbuskar, men Martin hinner nog inte gräva, å det regnar så hanb är nog inte så sugen på att göra det i dag heller för den delen... Så vi drar ut på det... :) 

Av Lisa - 20 augusti 2008 09:00

Äntligen morron på riktigt säger jag. :)

Viggo åt vid fyra(för andra gången, åt redan tjgo över tolv, så mycket nytta gjorde den sena gröten) sen fick han för sej att det var morron. Var jättepigg å började le när han såg att han låg jämte sin pappa. Sen började han plocka i Martins hår å dona. :) Jättemysigt, men inte så dags. Det hela slutade med att han blev över trött å skrek i tjuo minuter innan han somande igen. Då var klockan halv sex. Med andra ord gör det varken till eller från för sömnen om han ligger i vår säng. Speciellt inte om han blir så leksugen när han ser oss...


Måste till stan i dag som sagt, tar det nog på förmiddagen...


Vad ska man ha till middag i dag då? Köpte två big-pack(mer en ett å ett halv kilo styck) med köttfärs på Grossen i går. :)

Av Lisa - 19 augusti 2008 20:43

Japp, det är sant, har hänt lite på hemmaplockfronten här i dag. :)

Det började dock inte speciellt bra. Viggo lyckades pricka in å bajsa i bilen på till CityGross. Tyvärr kopplade vi inte det förrän vi redan var inne i butiken. :S Ingen skörväska var såklart med, skulle ju bara handla en snabbis... :)

Är inte det typiskt så säg? ;)



Har även provat att ge Viggo välling i kväll. Känner att det är värt ett försök eftersom han fortfarande äter tre gånger per natt... Han verkade riktigt sugen, men det ville sej inte riktigt med napparna till flaskan. Har två storlekar, den ena kom det för mycket med, med den andra kom det inget alls. Det får bil en trip till affären i morron å köpa andra... Men som sagt, han var verkligen inte anti så det verkar lovande. :)

En stor potion gröt ficvk han ner vid sex, så kanske, kanske får vi sova lite längre innan det är dags å amma. :) I natt ska vi prova att lägga Viggo hos oss första gången han vaknar, bara för att kolla om han vaknar lika ofta då...


I morron blir det nog en runda till stan, måste köpa dop-present till Maja bla. Kanske kan leka lite med Anna å Maja med...? :)


Nej, nu ska jag duscha! ;) 

Av Lisa - 19 augusti 2008 20:40

Har valt fel ord, menar inte att jag lämnar bort Viggo till Martin. Kommer inte på nått annat ord bara. Jag menar att dentid jag missar med Viggo känns konstig. Det var sista gången jag svarade på en såndär korkad kommentar. PUNKT! Tolka det hur ni vill!


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards