Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Get a grip..? ;)

Av Lisa - 13 januari 2009 11:34

Loggar in å finner att inte mindre en två komplimanger har lämnat som kommentarer till mej. (Angående min framtida/gamla frisyr)

Vad händer? Jo ögonen fylls med tårar...?

Nu börjar bölande gå till överdrift tycker jag allt... Är det tröttheten som spökar, å spär på allt i dag tros?


På tal om nått helt annat satt jag å smålipade över tidningen i morse. 

Det var engående en artikel om grannar som motsätter sej byggande av ett pskiatri-boende. Å med kursen social pskiatri i mitt färskaste minne blir jag verkligen illa berörd.

Visst jag kan köpa resonemang kring att man vill skydda sina barn å att avisande handlar om rädslor. MEN alllvarligt talat vad tror folk?

Att det bara är sämre männsikor som drabbas av psykisk sjukdom? Den myten kan jag slå hål på direkt! En psykos kan drabba vem som helst!

Efter en förlossning eller i samband med en förlust.

Vissa är mer sårbara än andra, men vem som helst kan bli sjuk i själen, lika väl som att vem som helst kan drabbas av cancer!!!

Dessutom tror jag inte det är de personer som har fått hjälp, å plats på ett boende vi ska vara rädda för, utan möjligtvis de som inte får hjälp!

Om de själva eller någon närstående skulle drabbas av psykisk sjukdom, Undrar hur de då skulle känna, när andra männsikor, de inte ens känner dem ratar å förkastar pga. att sjukdomen inte är fysisk men kanske gör minst lika ont?! VAKNA säger jag bara!

 
 
Ingen bild

jajja

13 januari 2009 12:30

Hej vännen. Hoppas allt är bra med er. Har inte hat tid att sitta vid datorn på länge känns det som. Men nu är jag uppdaterad om ditt liv... :) jag tycker också att du passar jättebra i den frisyren och färgen! :) Ha de fint. kram

 
Ingen bild

liz

13 januari 2009 13:52

både frisyren och färgen va grymt snyggt!! jag ska med till frissan den 5 feb. behövs verkligen!! kram

 
Ingen bild

Jeanna

13 januari 2009 18:55

Jag håller med dig ang ditt tycke om artikeln! Kan bli arg över att människor i allmänhet inte verkar förstå vad psykisk sjukdommar handlar om och att de då motsätter sig saker av ren rädsla. Tycker att det är synd att flertalet människor i detta landet är så trångsynta när det gäller sådant och att få psykisk hjälp verkar klassas som en skam och som en svaghet! Hm, gillar inte alls det är! Är det bara vi "psykiatritjejer" (vi som har pluggat psykologi och/eller psykiatri) som har våra sinnen öppna?
Ang. att gråta tycker jag det är vackert och jag ser det som att man har ett högt EQ vilket i alla fall jag värdesätter mycket!

 
Bettan

Bettan

14 januari 2009 20:19

Håller med dig fullständigt. Antagligen är dom här personerna av den typen som aldrig har råkat ut för något själva och som skulle fly om någon av deras nära eller kära skulle råka ut för nåt och inte ställa upp överhuvudtaget. Det har man ju sett några gånger. Tyvärr.
KRAM :)

http://bettan82.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards