Direktlänk till inlägg 30 maj 2012
Koka upp saltat vatten i en storgryta.
Fräs vitlök, hackad gul lök å hackad (fryst) bladspenat tillsammans med paprika i en ännu större gryta.
Häll på ca 2 dl vitt vin å 3 dl vispgrädde när löken å paprikan mjuknat å låt det puttra ner i ca 10 minuter.
Smaka av med salt å peppar.
Vänd ner nykokt pasta, ett par nävar räkor å en burk kräftstjärtar(funkar säkert fint med färska musslor också, men det har jag fortfarande inte vågat köpa hem...!?) å klipp över lite dill.
Servera å njut av enkelheten. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|