Direktlänk till inlägg 10 juli 2012
1½ dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
2 dl majsstärkelse(maizena)
2,5 dl kokande vatten
½ dl olja
lite salt
flingsalt till garnering.
Blanda alla torra ingredienserna
Blanda vattnet å oljan.
Blanda i hop allt å låt dra i ett par minuter.
Bred smeten på en plåt å ställ långt ner i ugnen i 150 grader i ca 1½ timme.
Brödet ska va lätt å knäcka å helt torrt när det är klart.
(det här knäcket kvalar såklart in under bloggens nya kategori Recpet-Glutenfritt)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|