Direktlänk till inlägg 21 mars 2013
3 ägg
1,5 dl socker
3 dl vispgrädde
150 gram philadelphia ost
1,5 dl blåbär
1 påse mandelbiskiver(cloettas innehåller ingen gluten)
Mixa mandelbiskvierna.
Vispa äggulor och socker i en skål å vitorna till ett hårt skum i en annan skål.
Vispa även grädden i en tredje skål.
Mixa blåbären.
Vänd i hop äggulor/socker-smeten med philadelphian å blåbärspurén.
Vänd ner grädden å sist äggvitorna försiktigt.
Varva biskvismulor med smeten i en sockerkaksform å frys cheesecaken i minst 4 timmar.
Ta upp en stund innan servering.
Om den inte lossnar kan man skölja utsidan av formen försiktigt i varmt vatten.
Snyggt å gott. :)
Inspirationen kommer från Jennys matblogg
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|