Direktlänk till inlägg 2 april 2013
Hel kyckling i lergrytan serveras med ris å sås på stekskyn.
Lite av en favorit här hemma.
Enkelt å gott! :)
Receptet är enkelt å går ungefär ut på att fylla kycklingen med smaksättare man gillar(färska örter/citron/lök) å krydda med vad man gillar(förslagsvis paprikapulver, saffran, torkade örter å salt å peppar såklart), tillsätta någon form av vätska i grytan(vin/fond/buljong/vatten) ställa grytan i kall ugn, vrid upp till 200 grader å plocka ut grytan när det gått en å en halv timme! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|