Direktlänk till inlägg 11 oktober 2013
Pepparbiff på oxfilé, hemmaslagen bea å rättikagratäng! :)
Rättikagratäng visade sej vara en tiptopp ersättare för potatisgratäng, som funkar utmärkt att äta nån gång i bland när man äter kolhydratssnålt.
Enkelt å göra var det också. :)
Rättikagratäng.
Koka skivad rättika mjuk i ca 20 minuter. Lägg i en form å häll över grädde som är kryddad med pressad vitllök, salt(för övrigt är det allt som oftast ÖRTsalt jag använder, till all mat) å vitpeppar, klicka över lite smör å toppa med riven ost.
Ställ in formen i 225-gradig ugn i ca 20 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|