Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013
Svindålig bild där det mesta som syns är servetter, men jag kan upplysa om att vi åt jul-köttbullar, prinskorv, gravad lax å griljerad skinka. :)
Å supergoda marinerade brysselkål. :)
För att göra dem behöver man, förutom kokt brysselkål, olivolja, dijonsenap, honung å rödlök som blandas till själva marinaden tillsammans med salt å peppar.
När kålen blandas ner tillägger man även smulade valnötter å smulad feta ost. :)
Det hela ska serveras medan kålen är ljummen å är ett ypperligt grönsakstillbehör till just ett julbord! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|