Direktlänk till inlägg 28 november 2013
Kesobröd ja.
Det är det bröd jag bakar allra mest.
Det går snabbt å är himla gott, i flera dagar faktiskt.
Receptet är från #56kilo från början, men jag har ändrat lite grann. :)
Såhär gör man.
Mixa 1,5 dl keso med 3 ägg.
Blanda 0,5 dl kokosmjöl med 1 msk fiberhusk, 3 tsk bakpulver, 3 msk fibrex å lite salt.
Blanda kesomixen med de torra ingredienserna å 2 msk olja.
(Ibland har jag i lite chaifrön också, ca 1 msk eller så)
Gör en sconsliknande kaka av degen, å skåra i 4 delar.
Toppa med valfria frön eller ost.
Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|