Direktlänk till inlägg 3 november 2014
Här vankas det hamburgare i kväll.
Å biff till han sexåringen som "absolut inte äter hamburgare som är hemmagjorda".
Att en skillnad i formen på köttfärsen kan förändra smaken? :P
Är på G till å köpa en ny stekpanna, en som är mitt emellan de vi har i storlek.
Dessa är från Jamie Oliver, å jag är helt okej nöjd.
Vi har även från OBH Nordica, som var döbra i början men som allt bara fastnar i nu.
(Kan ha varit vi som förstört genom å diska fel..?)
Helst vill jag nog ha en rejäl i gjutjärn, men jag tänkte ändå fråga er?
Vad har ni för stekpannor runt om i köken?
Vad kan ni rekommendera/inte rekommendera?
Tack!
Å kram så länge! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|