Direktlänk till inlägg 19 november 2014
Det finns nog en miljon olika varianter på just den köttfärsgryta jag kallar för chili con carne.
Såhär gör jag min variant.
Fräs riven lök å vitlök tillsammans med köffärs
Krydda med salt å svartpeppar.
Häll på en burk krossade tomater(alltid muttis!)å två små tetror med blandade bönor(från zeta).
Salta å peppra lite till.
Krydda med paprikapulver å oregano.
Skvätt i tabasco efter smak å lägg i en klick honung.
Servera med gräddfil å allra helst helt färskt franskbröd. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|