Direktlänk till inlägg 22 juni 2015
Finns att köpa färdiga, men är väldigt enkelt att göra själv. ;)
Goda som de är till salami å oliver.
Eller som jag planerar att använda just dessa: på pizza. :)
Marinerade kronärtskockor.
Värm upp ca 1 1/2dl olivolja tillsammans med en skivad vitlöksklyfta, 1/2 chili, mortlad rosépeppar å en kvist rosmarin.
Dela en konserverade kronärtskockshjärtan i kvartar å lägg dem i en återförslutbar burk.
Häll den varma lagen över skockorna.
Ställ i kyl till servering! ;)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|