Direktlänk till inlägg 26 november 2015
Jomenvisst.
Jag försöker hålla mej i från snabba kolhydrater i veckorna nu igen.
Har för många otrivsel-kilon å en Lalandia-tur inom en snar framtid att tänka på.
Jag har provat flera stycken olika pizzabottnar LC-style(utom den med blomkål som alla prisar..?!) men detta receptet är outstandig.
Från Åse aka 56kilo
Vispa i hop 4 ägg, 3/4 dl grädde, 1 msk fiberhusk, 1/2 dl mandelmjöl, 1/4 dl kokosmjöl, 1 msk pofiber, 2 krm bakpulver å lite salt.
Rör i ca 100 gram riven ost.
Låt stå i 5 minuter.
Förgrädda i 175 grader i 15 minuter.
Lägg på valfri fyllning.
Höj ugnen till 200 grader å grädda tills osten smält.
Jag brukar alltid börja med ett lager "rårörd tomatsås".
Det är väligt höftat: krossade tomater blandat med en vitlöksklyfta, lite honung, en skvätt rött vin, salt, peppar å oregano å lite olivolja å tabasco om jag känner för det. :)
På just denna pizza-variant är det riven ost(såklart) + riven moxarella å chorizo, oliver, kronärtskockor, pesto, philapelphiaost med paprikasmak, oliver å lök. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|