Direktlänk till inlägg 18 mars 2016
Denna veckan har jag ju testat blomkålspizza för första gången.
Riktigt gott faktiskt.
Å snabbt å smidigt å göra. :D
Blomkålsbotten:
4 dl riven ost
4 dl riven blomkål(typ ett halvt huvud.)
1 ägg
salt å peppar
Blanda.
Bred ut på en plåt å grädda i ca 15 minuter i 225 grader.
Lägg på fyllningen å grädda i 10 minuter till.
Jag hade fryst kebabkött å "rårörd" tomatsås på just denna.
Tomatsåsen har vi alltid till våra pizzor å den gör jag såhär:
Blanda ner en pressed vitlökslkyfta i en burk krossade tomater(av god sort!), häll i en skvätt rött vin å lite honung.
Krydda med salt, svartpeppar, oregano å lite tabasco. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|