Direktlänk till inlägg 18 januari 2011
I går efterlös(heter det så..? Eller kanske efterlyste..?) tips på lunchrätter som oassar hela familjer, eller i allafall mej å Viggo.
Responsen på det var det väl sisodär med(ni har fortafarnde chansen. :P), men i dag slog vi till på min egen, ganska försvenskade version av Spagetti Cabronada.
Därför tänkte jag bjuda er på receptet på det.
Spagetti Cabronada Lisa style. :)
Knaperstek bacon å koka valfri pasta i lagom mängd.
Lägg baconen i pastagrytan medan den rinner av i durkslaget å häll en rejäl skvätt med grädde(gärna visp. :P) över baconet å krydda med nymalen svartpeppar efter smak.
Häll tillbaka pasta i grytan å tillsätt ett eller två ägg, beroende på hur mycket pasta det är, ställ grytan på den varma plattan nån minut å rör runt.
Servera. :D
I dag var ju Stina här å åt med oss å hennes inslag i lunchen var ruccola. :D
Det passade ypperligt till. :)
Vi skulle haft parmesan med, men det fanns ingen på Konsum...? :)
Lite synd då jag hade tänkt ge denna ost en andra chans.
Jag har nämligen fått för mej att jag inte tycker om det.
Fast vid närmare eftertanke har jag bara smakat det på en pastarätt i "restaurangen" på GeKå's i Ullared...
Å det kan ju möjligen vara så att den rätten eller den sk. parmesanosten ovanpå inte gjorde osten rättvisa... :P
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|