Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg den 17 juli 2008

Av Lisa - 17 juli 2008 22:27

För det första måste jag bara säga: Ååååå vad det är skönt att bo i Asarum! Speciellt såhär i festival-tider, men det har väldigt många fördelar.

Att mamma å pappa med bor här till exempel. :)

De kom hit vi halv åtta med Brändi Dog å nyplockade jordgubbar i högsta hugg. :) Jag vann bägge omgångarna, det gör ju inte det hela sämre!


Är trots att jag fick sovmorron i morse riktigt, riktigt trött. Borde egentligen lägga mej, omgående! Men ja, här sitter jag. :)


Min duktiga lilla man är så gott som klar i gillestugan nu, bara lite snickerier som ska målas en sista gång å ett golv som saknas nu. :)

 

Det är silver-prickar å -streck på tapeten som är svart i botten å de andra väggarna är vita. Det kommer bli så bra där nere när allt är på plats. Tv:n ska hänga på fondväggen. Snyggt! :)


Vi gick ett litet varv i stan tidigare i dag. Åt en otäck langos på torget å strosade bara. Det räckte, nu är det slut festivalat för min del. För mycket folk å mycket skönare att va hemma. :)


Natti! 

Av Lisa - 17 juli 2008 10:59

Det roligaste i går kväll var ändå när Stina blev raggad på. :)

En (något berusad) karl använde sej av följande raggningsreplik:

Fan, hur gammal är du?! Du skulle ju vatt i min ålder!

Say what?! :)

Höll på å skratta i hjäl mej, han skulle bara veta det var hennes föräldrar som stod bakom henne. :) <3

Av Lisa - 17 juli 2008 10:23

Uggla är kung!

Konserten var helt underbar, jag skrålade för full hals från första till sista låten. Bäst var min favvis-låt 1:a gången, underbar!

Trodde jag skulle frysa, men det var snarare tvärtom, höll på att svettas i hjäl.

Det var väldigt jobbigt att cykla hem med, mamma å pappa är lite mer vana cyklister än mej om man säger så. :)

Stina var lite små fluddrig å insisterade på att tränga sej både i toa-kön å i kön när vi skulle köpa kaffe å munk. Den sistnämda kön gick så långsamt att Stina tröttnade å sprang å inhandlade kaffet på ett annat stället. Två koppar ā 12 kronor för en tjuga. :) Det är inte alla som lyckas med det inte!


Det hade gått bra hemma med, Viggo åt å somnade hos mej innan jag cyklade in. Inget pyl eller orolighet alls. Min duktiga pojke.

Har inte fått så himla mycket sömn i natt dock, kom hem vid halv ett, men det är inget å göra åt. Å det var som ni förstår värt det, alla gånger! :)


Angående t:s kommentar.

Jag vill också lära Viggo om livet, å jag vill att han aldrig ska behöva tvivla på min å Martins kärlek, både till honom å till varandra. Om kärleken skulle ta slut få vi fatta beslut då, men jag skulle aldrig stanna bara för att... Det jag menade var att jag till viss del förstår varför man stannar. Man stannar ju för sin egen skull å inte för barnens skull som man kallar det.

Rörande ammningen så har det inget med lathet å göra, inte från min sida i allafall. Jag har kämpat å tjabbat med flaska å ersättning i tre veckor(minst) innan vi bestämde oss för att det inte var värt det å satte vårt hopp till "vanlig mat", å vi kämpar med det, på olika sätt å olika sorter, varje dag!


I dag ska vi till Färghuset å hämta tapet till gillestugans fondvägg, en svart med silvermöster. Sen ska vi ta en snabbis på marknaden. :)



Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards