Direktlänk till inlägg 11 april 2015
Bresaola-rullar med ricottakräm.
Lax å potatissallad.
Mascarpone-kräm.
Allt signerat Paolo Roberto.
(Förutom toppingen på desserten som är signerad Lisa, krossade madelbiskvier å caramelchoklad från lindt. :))
Varmrätten var en riktig hit(jag la till en basilikasås, mixa basilika å 1 vitlöksklyfta med CF till en rinnande konsistens. Salta å peppra) å receptet finns i sin helhet på recept.nu.
Det gör de alla tre för den delen, men jag våra "vanliga" bresaola-rullar (recept här på bloggen) är mycket godare faktiskt. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|