Direktlänk till inlägg 21 augusti 2015
En ny favorit hos mej. :)
Blanda nötfärs(ca 700 gram hade jag i dag) med 2 msk kalvfond å salt å peppar.
Forma stora biffar å tryck ut ett hål i varje med ett glas(eller äggkopp om burgarna är små, eller ölburk då om ni känner för det. :P).
Linda bacon kring burgarna å fyll hålen med vad ni kan tänkas gilla. ;)
Jag har riven cheddar, hackade jalapeños å philadelphiaost.
Lägg burgarna på grillen(eller i ugn) å grilla på ena sidan tills osten smält å baconen fått färg.
(Nötfärsen behöver ju inte va helt genomstekt, men med locket på grillen funkar det även med blandfärs om man lyckas köpa fel. *vettskrämd emoji*)
I kväll serverar vi hemmagjorda klyftpotatisar, aioli å en magisk varm cheddarsås till men det funkar med vad som kan tänkas passa till vald fyllning. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|