Direktlänk till inlägg 17 februari 2016
Av någon märklig anledning är jag inte sådär särskilt såld på "vanlig" kladdkaka.
Jag föredrar när den innehåller någon form av topping å/eller fyllning. :)
Den här är enligt mej den absolut godaste kladdkakan(tätt följt av den med center i. :)).
Receptet har jag provat mej fram till för att kakan ska bli optimalt bra.
Bäst blir den om man bakar långt i förväg så kakan serveras riktigt kall. :)
Glutenfri daim-kladdkaka
100 gram smält smör
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl glutenfri mjölmix
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
2 paket krossade dubbel-daim.
Rör i hop ägg å socker.
Rör i de torra ingredienserna å smöret å blanda sist ner den krossade daimen.
Bröa en springform med kokos å grädda kakan i 175 grader i ca 15 minuter(hellre för lös än för torr!).
Låta kakan bli kall. :D
Servera med daim-grädde.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | |||||||||
|