Direktlänk till inlägg 29 mars 2016
Om man får pulled pork över(eller köper färdig) går det ypperligt att använda som fyllning till enchiladas.
I mina samsas köttet med riven ost(innuti å ovanpå) å en bönröra som passar fint till texmex-rätter av just fläskkött. :D
Bönröra.
Rosta 1 nypa spiskummin i olja.
Häll på en liten förpackning svarta bönor(förkokta, med spad), pressa i en vitlöksklyfta å tillsätt 2 strimlade salladslökar å låt puttra i hop.
Mosa bönorna lätt med en slev.
Salta å peppra.
Själva enchiladsen är ju då tortillabröd fyllda med bönröra/kött/ost som gratinerats i ugnen i ca 20 minuter.
Vi serverade med gräddfil som blandats slarvigt med heinez chipotlesås å salladen på bilden som består av romansallad, strimlad chili, advokado å tomater å som dressats med olivolja å soja. :D
Smaklig spis. :D
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|