Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Jag tror jag spyr!

Av Lisa - 12 juni 2008 16:08

Jag tycker väl ta mej fan inte att det är jobbigt att ha barn! Inte jobbigare än vad alla andra föräldrar tycker! Det som är jobbigt är att inte räcka till til allt man vill. Å jag vet att jag är Viggos bästa mamma, men får ändå dåligt samvete, å uppenbarligen finns det de som tycker man är en dålig mamma då!

Å by the way så tycker jag faktiskt att jag skriver väldigt mycket positivt med. Å att Jen menar på att ni som läser gör det för att känna er "bra" å njuta av att ni allafall inte är så negativa, det är bullshit uppenbarligen!


Detta blir ju bara värre å värre, nu fick jag förvisso en massa positiva kommentarer, men som vanligt är det de negativa som känns som en knytnäve i magen!  


Jag vet att det här är smällar man får ta för att man är ärlig å skriver från hjärtat, men vissa attacker känns väldigt oförtjänta! 

 
 
maleena

maleena

12 juni 2008 18:24

Du är ingen dålig människa!! Ingen tar bättre hand om Viggo än DU o MARTIN. Man kan inte vara glad o positiv 365 dagar om året, de finns de ingen som kan, alla har vi svackor, de måste man ha ibland för att kunna hantera livets utmaningar..! Sen att de finns människor som inte klara av att se, höra, läsa om andras liv de kommer man aldrig ifrån, låt dom tycka, men tar de inte till dig.

Enligt mig är du en förebild, trots att de är kämpigt, så biter du i de sura äpplet o kämpar vidare =) de är de bara starka personer som klarar av..!

STÅ PÅ DIG!! JAG HEJAR PÅ DIG!!!

MASSA KRAMAR TILL DIG!!!

http://maleena.bloggagratis.se

 
Frida

Frida

12 juni 2008 20:23

Alla föräldrar tycker någon gång att man inte alltid räcker till! Inte bara du! Jag tycker att det är jobbigt ibland, Moa lyssnar inte alltid på vad jag har att säga, hon har sina trotstider och då är det jobbigt här hemma! Så är det ibland bara! Var lika stark som du varit hittils vad jag har läst och skit i alla vad alla andra säger, dom är bara avundsjuka på det som du har!

http://mammafrida.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ina

12 juni 2008 21:25

Försök att inte bry dig, du gör det du tycker är bäst för dig och Viggo och det är det som är viktigast!
Kram på dig

 
Ingen bild

Anna

12 juni 2008 21:49

kom in här av en slump , var bara tvungen att kommentera ang dem senaste inläggen och kommentarerna..
det är många mammor som bloggar idag , och många som bara skriver om hur underbart och perfekt allt är !
som inte vågar säg att det är jobbigt , men bara för att man tycker det kan vara lite jobbigt emellan åt så betyder det ju inte att man inte älskar sitt barn och sin familj..
har själv en dotter på 1 ½ , och det har varit jobbigt , har varit stunder så jag bara vill gå och lägga mig, men så fanss det dagar jag kände innan jag fick barn med..
jag tycker det är starkt av dig , och kul att intebara läsa om hur rosenrött och perfekt allt är !!! du verkar vara en stark person, och en alldeles perfekt mamma till söte Viggo !!
Fortsätt blogga och strunt i dem negativa kommentarerna !!
Kram

 
Ingen bild

Jen

12 juni 2008 22:17

Hörde ryktesvägen att det blivit ett himla liv om mitt inlägg,så nu får jag kanske säga några ord till...DU har själv tolkat att du är en dålig mamma,jag känner inte dig o har inte påstått att du är dålig mamma...att du skriver negativt om allt i din blogg handlar om dig o inte din son... och över till Ida..Du vet egentligen vem jag är OCH du vet oxå att jag har 2 barn...och testa mig bara om du inte tror jag vet vad det handlar om!!...några stödord från mitt liv...kolikbarn i 9 resp 10 månader, förlorade mina föräldrar när dottern var 1 resp 2 år,2 öronbarn,varav den ena fick opereras vid 2 års ålder,INGEN barnvakt överhuvudtaget,svärföräldrar i Spanien som är sjuka,den ena fick stroke,den andra en tumör på kinden,jobbat sen lillen var 6 månader..90%...min lille är 13 månader o sover definitivt inte 6 timmar i sträck o vill dessutom upp kl.05.00 på morgonen...MEN även om jag haft en usel dag,så är det ändå ALLTID det positiva som hänt under dagen som överväger allt!!...jag går o lägger mig med ett leende på läpparna o tänker vilken tur jag har som har 2 underbara barn som älskar mig o som jag älskar mest i världen o en helt otroligt underbar sambo som jag blir mer o mer förälskad i för varje dag som går!...så för MIG känns det lite irriterande att någon är så himla negativ alltid,men jag sitter ju förstås inne med många facit i handen som ni ännu inte fått genomgå,så visst kan jag inte klandra er!...kanske bara ville rycka upp lisoball lite o kanske tänka efter lite istället...det är ju lätt att hamna i en ond cirkel av negativa tankar!...MEN du,jag tror absolut att du är en jättebra mamma, å som nån sa "Den bästa för Viggo"..självklart är du det,du ÄR hans mamma o kommer alltid att vara... *skickar över viruset med positiv energi till dig o krama om*...förlåt för slagen under bältet,det blev större än jag räknat med..inte min mening!
kram på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 5 april 2016 19:39


Plötsligt händer det! Lisoballs blogg har bytt portal.   Nya bloggen hittar ni   HÄR     Välkomna! :D     ...

Av Lisa - 5 april 2016 19:18

4402627159

Av Lisa - 5 april 2016 19:01


Nu har jag hittat min vårjacka.       Skitsnygg å passa till mina skor! :D ( å alla mina andra kläder å blir alltså billigare i längden. :P)   adlink ...

Av Lisa - 5 april 2016 16:28


Hur skönt är det inte i dag då? :D Jag har bockat av lite måsten på min lista i dag. Hade cellprov bokat sen innan(jippi eller hur? :P) å tog i samma veva äntligen tag i ett få mina äckliga utslag tittade på av en läkare. Nu tittade han väl upp fr...

Av Lisa - 5 april 2016 15:54


Lisoballs blogg finns numera som egen sida på Facebook. Gilla gärna.   I I I v     Tanken är att alla nya inlägg ska publiceras där så att ni som frivilligt vill följa bloggen kan göra det medan övriga fb-vänner ska slippa bombas m...


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards