Håller på å filar på en meny till Nyårsafton. :)
Jag har bjudit hit Emelie, Snoff, Stina å Martina(även om hälften av dem inte vet om det ännu. :P)
Såklart ska vi ha trerätters å i mina tankegångar ska varmrätten intas ganska sent, runt åtta eller så när våra barn (enligt planerna) somnat.
Således kan förrätten gärna va lite "rejäl". :D
Funderar på pilgrimsmusslor, till nån av rätterna. Känns lite sådär lyxigt å det är helt nytt för mej...
Nu undrar jag, är det ens gott?
Å har ni nått bra recpet på hur man tillagar dessa?
Vad ska ni andra göra på nyår, å framför allt vad ska ni äta? :P
Bettan
14 december 2010 16:56
Hej Lisa!
Jag har bara smakat det en gång och då tyckte jag att det var riktigt äckligt. Jag har fårstått att det är viktigt med tillagningen så det kan ju ha varit det som ställde till det. (Jag åt det på restaurang, på ett fiskspett) I halv åtta hos mig tycker dom ju alltid att det är så himla gott så man kanske skulle ge det en chans.
Vi (tre par och en bebis) ska också käka trerätters på nyår. Vad har vi inte riktigt bstämt ännu men antagligen något med räkor, till förrätt och kanske nån slags fläskfilé till varmrätt. Till efterrätt ska vi nog ha pannacotta. Längre än så har vi inte kommit i planeringen.
Kram på dig!
http://bettan82.blogspot.com
Lisa
14 december 2010 19:53
Hej!
Det låter som ni ska ha det "klassiska" å allt som oftast godaste. :D
Kanske skulle jag köra på säkra kort vad det gäller själva råvaran men testa nått nytt recept? :P
Vi får se helt enkelt. :D
Lisa
16 december 2010 16:41
Låter mysigt. :)
Jag är mest bekymrad över hur jag ska orka va upp till tolv å sent där efter? :P