I en vit påse i stället för brun låda idag. :)

Räkspett å tonfisk blev det i dag.
Men jag skulle kunna handla ihjäl mej där.
Är dock dåliga på fisk generellt, både på å köpa det å på att laga.
Det blir mest lax i olika former, men jag är bra sugen på å testa något nytt.
Äter ni mycket fisk?
Vilka?
Vad lagar ni?
Sanne
10 juli 2014 12:54
Häromdan grillade jag hel laxsida på ett björkträ!
Hur gott som helst!
Lägg en björkbit eller annat lövträ i blöt helst ett dygn, lägg en laxsisda med skinnet neråt på träet, krydda med valfria kryddor jag gjorde en rub med mycket citon och dill. Klassiskt men gott.
Lägg hela vedträet på grillen , jag la det på gallret men det funkar säkert på kolen me. På med lock, klart på en kvart. Servera dirwkt på träbiten.
Vi hade örtslungad gurka och potatis till!
Annars har jag en stor förkärlek för blåmusslor som kokas i vin, lök och vitlö o massor av persilja på!
Glad sommar!
Kram
Lisa
10 juli 2014 23:18
Å så spännande.
Den idéen ska jag presenter för Martin! :)
Tack för tipsen! :)