Direktlänk till inlägg 3 mars 2016
Nä, jag erkänner att den här bilden inte är den snyggaste jag tagit, men innehållet bör ej underskattas.
Det är rester av Pulled ribbsen som blivit till lucnh i hop med korvbröd, gräddfil å en supergod bbq-sås.
Jag älskar den här typen av sås för övrigt, å har testat en massa versioner(kan återkomma med fler för en annan dag!)
Bbq-sås a la Jonas Cramby.
1 hackad gul lök
6 finhackade vitlöksklyftor
1 tsk spiskummin
Steks mjuka i olja.
Häll på 1/2 dl balsamvinäger åt låt koka in.
Blanda ner:
1 dl farinsocker
1/2 dl japansk soja
1 msk worcestershiresås
1 dl ketschup
1 msk chilipulver
å koka i hop allt till en kletig sås.
Serveras med fördel till smakrikt kött. :D
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|