I dag fyller min facebook ett år! :)
Å i morron fyller bloggen(håll i er nu) fyra år! :D
Det är fortfarande lika kul å jag kommer inte sluta på mycket länge, om ens nån gång. :)
Leo vaknade 4.30 i morse.
Jag masade mej upp å gjorde välling men hade inga större förhoppningar å var beredd att stiga upp.
Tro det eller ej men den lilla busfisen somnade om å sov ända till sju..!? :)
Han kan om han vill alltså. :P
Typsikt nog hade Viggo nån form av psykbryt när Martin steg upp vid fem.
Han ville följa med pappa till jobbet å blev helt knäckt när han inte kunde göra så...
Han lugnade sej någorlunda, men bökade runt å klättrade på mej å hade sej så nån vidare extra sömn blev det inte precis.
Men det kvittar, vi låg i allafall kvar i sängen till halv sju.:D
Så skönt var det! :D
Hoppas jag är piggare i kväll så jag får nån reda i mina matplaner inför påskmiddagen å inför söndag när Jajja å co kommer. :)
Nu sover Leo å jag å Viggo laddar inför dagen med lite sängmys till. :)
Vid elva ska vi befinna oss i Tostarp å det verkar som om att vi skulle kunna sitta ute. :)
Klockan tre ska Viggo vara hos tandläkaren, å i dag tänker jag då rakt inte glömma bort det. :D
Å vad det är härligt med vår å att få va hemma med sina små kärlekar.
Ha en bra dag!
Lisa
19 april 2011 21:35
Fyra år är helt galet, å fatta vad som hänt under dessa år, två barn, ett hus, bröllop å nu senast eget jobb. :D
Jag har verkligen allt, med å motgångar dokumenterat. :)

Mårtenssons kök
19 april 2011 21:20
Vi svarade på din fråga om lamm och lergryta hos oss, men vi tänkte slänga in ett svar här också.
Vi kan ju bara skriva hur vi känner, sen vad du tycker är frågan:)
Vi har köpt båda våra (ja vi har två, en till fisk och en till övrigt) grytor nya, så visst tycker vi det är värt priset. Vi använder lergryta ganska ofta, det är fettsnålt (om man nu tänker på sånt) smakerna bevaras otroligt mycket och det är ett enkelt sätt att kocka på. Maten sköter ju sej själv i ugnen och det passar oss bra. Minns inte vad våra grytor kostade, men runt ett par hundralappar kanske...
Vad gäller lammkött så är det nog enklast och bäst om man är nybörjare att marinera och grilla lammkotletter eller en lammfilé. Stek är absolut inget svårt det heller, men det är kanske lite onödigt med en hel stek om det visar sej att det inte är er smak.
Vitlök och rosmarin är väldigt goda vänner till lammet, liksom rött vin och timjan som passar i en lammmarinad.
Fråga gärna om det är mer du vill veta, vi svarar så gott vi kan:)
http://martenssonskok.blogspot.com
Lisa
19 april 2011 21:39
Åååå tack för de tipsen! :D
Mat som sköter sej själv i ugnen utan att det blir tråkigt är verkligen nått jag efterlyser då tid att stå vid spisen är en bristvara här just nu. :)
En tillbaka-på-skatten-investering till mej själv, kanske..? :D
Jag ska testa lamm, helt klart kanske redan till helgen. :)
Emilie
19 april 2011 21:20
Grattis bloggen!! Såg att du efterlyste spargrisen från jabbadabbadoo såg faktiskt den på Miljö i förra veckan. Glad påsk!
Lisa
19 april 2011 21:34
Jippi, nu när du säger det har de nu till å med haft den i fönstret. :)
Glad påsk till er också! :)