Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under mars 2008

Av Lisa - 9 mars 2008 12:53

Jaha, då var dessa två familjeveckorna till ända. :(

Nu måste jag göra frukost till mej själv igen å gå upp med Viggo alla gångerna på natten. I morron börjar Martin jobba...

Vi har förvisso varit hemma själv ganska mycket redan jag å grabben, men vi har inte åkt i väg nånstans själv med bilen, eller varit ute med vagnen. Men det kommer vi säkert in i det också.


I dag är vi hemma själva igen, har varit ute å gått en runda med moster Bill, inte så härligt väder, men ganska skönt ändå. :)


Viggo är på dåligt humör i dag. Vet inte riktigt vad han vill. Han har i princip varit vaken sen klockan halv nio, så när som på den halvtimmen vi var ute då han sov i vagnen. Nu har han slutat pipa men ögonen är fortfarande uppspärrade. :)


Finkläderna :)

Kalaset i går gick för övrigt super-bra, Viggo skötte sej exemplariskt. Sa knappt ett ljud å sov så gott som hela tiden. Det är väl det han tar igen i vakenhet i dag skulle jag tro. :)


Vi ska beställa pizza i eftermiddag, det blir Pinoccio igen, får se om jag ska ta samma som förra söndagen, en med soltorkade tomater å mozarella, eller om jag ska våga mej på en med vitlök å köttfärs... :)


Johan in action :)

Av Lisa - 8 mars 2008 23:15

Viggo å stor-kusinen Johan


Kusinerna Nellie, Hanna å Viggo.

Av Lisa - 8 mars 2008 21:55

Har precis upplevt ett trauma. Det var värsta kaosen nu när vi kom hem. Fick för det första köra runt i kvarteret flera varv å leta parkering med ett smärtande överfullt höger bröst å en hungrig å kissig bebis jämte mej. Han till å med skrek. Vi snabbade oss upp för att byta på honom. När allt hade lugnat sej frågade jag Martin om han hade sett Rex sen vi kom hem. Det hade han inte, började leta runt. Kollade gadroben å balkongen å såklart alla hans vanliga sovställen, Martin slog en kniv i matskålen(alltså hans matljud) men ingen katt i sikte. Vid det laget började jag bli riktigt orolig. Men jag kom i håg att Rex smet ut i trappen innan vi körde å att Martin motade in honom igen. Öppnade ändå ytterdörren någon gång under tiden jag letade, men ingen Rex där heller. Lite panikartat gick Martin ut i trapphuset på jakt efter vår lilla baby. Han hittade honom gallskrikande allra längst ner vid källardörren, han hade smitit ut när vi kom hem... Puh, vilken pärs...!

Av Lisa - 8 mars 2008 10:50

Jag har skickat in tummen upp / dagens ros till förlossnings personalen och vår barnmorska, men än så länge har det bara kommit med i BLT.

Vad är Sydöstrans problem?

Av Lisa - 8 mars 2008 10:30

Hela två veckor sen Viggo föddes nu, kan ni fatta?

Två veckor... Vart tog dom veckorna vägen?

Älskar honom så mycket det lilla grynet. :)


I dag är det alltså kalas som gäller, Viggo ska ha en tenniströja och jeans. :) Kommer bli så söt...

Kalaset börjar klockan fyra så det blir att ta det lite slappt innan dess. Viggo ska bada(måste man ju om man ska på kalas. :)) kanske blir en liten promenad med vagnen i solen.

På tal om vagnen så har jag tränat på att fälla den upp å ner, och lasta in den i bilen. :) Tror jag ska reda upp det nu i allafall... :) Men det blir tungt att bära den...

Av Lisa - 7 mars 2008 21:01

Allas vårt fredagsnöje är nu till ända. :)

Tycker det var himla lätt i dag, men det verkade inte deltagarna tycka. Dom var ganska kassa faktiskt... Inga jätteroliga lag i dag heller...

Viggis har precis ätit så jag tänker lägga mej, det gäller att passa på.

Behöver verkligen sova...


I morron är det kalas som gäller på eftermiddagen, Johan fyller tio i dag. :) 

Av Lisa - 7 mars 2008 16:01

Nu är det nästan färdigstädat, bara badrummet kvar. :)

Det luktar i allafall rent, å är rent, i en stund i allafall.


Om några minuter ska jag börja med pizza-degen, alltid är det lite mjöl som hamnar på golvet. Om Rex tar en promenad genom lägenheten kan man nog hitta en å annan katthårsboll, för att inte tala om i fall han ska gå på dass...


Ja, ja, får försöka njuta å se det positivt den lilla stunden det varar. 


Väldigt skönt att bara gå hemma å plocka i dag i allafall. Det behövde jag, städning är min meditation, Martin var förbjuden att hjälpa till, så jag har slitit så svetten lackar. :) 


Som sagt snart dags att laga middag, eller i allafall göra degen, den ska jäsa en timme. Tomatsås behöver jag dock inte göra i dag, det hade vi i frysen sen förra gången vi åt pizza.

Blir nog lite chips som tilltugg när jag arbetar, ingen mening att på börja nån hälsolivsstil för tillfället. Men jag hade gett ganska mycket för att kunna träna lite, snart så... :)

Av Lisa - 7 mars 2008 13:03

Kom precis hem från Coop, med ett kvitto på över åttahundra kronor...

Trots det hade vi glömt kaffe! Å det visade sej att vi inte hade bacon till pizzan i frysen. Så Martin fick vackert köra till Ica direkt. :/

Ja, ja, bättre att vi kom på det nu än senare...


Snart dags för städning, men först lite kel med Viggo. :)


Hanna: Rex går inte att stäga ute, han inte bara jamar, utan häger sej i handtaget å går in... Han är inte så dum som han verkar, tyvärr... :)

När vi flyttar åker han däremot ut med huvudet före om han ska fortsätta så här, å låsta ytterdörrar tror jag inte han kan öpnna... :)


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards