Lisoballs blogg! - En ärlig verklighet-Ett vanligt liv!

Alla inlägg under december 2007

Av Lisa - 17 december 2007 15:49

Kan inte fatta att det är en vecka tll julafton...

Brukar om jag tänker efter alltid känna i början på december; att i år blir det nog inget av med julkänslorna för min del, men julstämningen alltid infunnit sej på någor vis. Fast i år känns det värre än någonsin.. Undrar varför?

Har förvisso aldrig varit något jätte julfreak precis, gillar nog påsken bättre till å med, men lite förväntansfull brukar jag alltid känna mej... Men icke, jag får påminna mej själv hela tiden om att det faktiskt snart är jul. Min kära sambo däremot är precis galen i allt som har med julen å göra. :) Tur det kanske, annars vet jag inte om jag hade brytt mej alls...

I år har det dessutom varit värre tjafs än nått annat år, om hur och var julafton ska firas. Varför ska det alltid va det?! 


I ett försök att framkalla lite stämming till har jag precis satt en ljusslinga och några kulor i en en på balkongen. Julgran är uteslutet mest pga. av Rex, men även platsbrist... Det blev faktiskt bättre än vad jag först befarade. Hela enen lutar förvisso väldigt mycket, men den blev riktigt söt. :D 


Jag har även gjort senap å Martin har griljerat skinkan i helgen. I morron ska jag göra Mozartkulor :) Det är alltid nått. :D 


Av Lisa - 17 december 2007 14:58

Får väldigt mycket kritik för min blogg, för att jag skriver för ofta å för att jag gnäller för mycket.

Först å främst vill jag poängtera att det är helt FRIVILLIGT att läsa!

För det andra är detta sanningen.

Jag är trött, stressad å nere. Det här är min blogg å vad ska jag annars skriva om än mej själv?! 

Skriver ju som en form av terapi, å ni som bara ser gnället får nog välja att sluta läsa! Å skriva för ofta? Hallå?! Är det inte upp till mej hur mycket tid jag vill lägga?!


Dessutom tycker jag själv att jag skriver mycket kul med! Så det så! 

Av Lisa - 15 december 2007 10:06

Rekommenderar tidningen mamas hemsida. Kolla in Mia Skäringers och Martina Haags blogg. :)

Av Lisa - 15 december 2007 10:04

Har spenderat närmare en timme av min ensamma morron med att spela

Klicka så spelar vi    Riktigt kul faktiskt, lyckades tillslut få hela sju rätt. :) 

Av Lisa - 14 december 2007 15:05

Ligger fortfarande i soffan å lider för att jag är så trött å värdelös.

För trött för att plugga, för trött för att komma på nån middag, för trött för att visa martin hur viktig han är...

Samma visa varje dag, men fredagen är värst, det blir som en stor utanding som varar i timmar innan inanding kommer å jag pallar göra nått litet i allafall...

I dag är en dålig dag! Hur fan kan jag va så trött....? Redan nu, när jag egentligen bara har mej själv att ansvara för? Hur ska det här sluta?

Tänk er själva, deppig å utmattad trots åtta timmars sömn och vuxenumgänge så gott som hela dagarna.

Hur blir det med tre timmars sömn och ett spädbarn som enda sällskap? 


Som sagt är det klart Martin, min underbara sambo å pappan till det lilla livet i magen som lider allra mest! Han står ut med mej, en envis val, som suckar å gråter av trötthet å aldrig någonsin kan be om hjälp. Som aldrig ens orkar le eller knappt säger nått på en hel kväll..Mej har han i något svagt ögonblick valt som mamma till sitt barn... vad tänkte han med? 


Martin- Älskar dej, mest!


Av Lisa - 14 december 2007 14:18

Nu är jag riktigt rosenrasande.

Har precis suttit i telefonkö i en kvart bara för att få veta Försäkringskassan i Karlshamn bara har telefontid mellan 10-12! Jag blir galen, hur fan har dom tänkt? Jag har inte tid att sitta i telefon under lektionerna!!! Fuck!


Är helt slut å frustrerad, ekonomisk ovisshet är så utröttande... :(


Dessutom börjar jag bli begränsad av min egen kropp... :( Orkar inte bära lika tunga grejer bla.!  jag vvill inte bli handikappad!!!

Har precis försökt silla min oro och ledsenhet med en stor skål chips, vilket har resulterat i illamående å dåligt samvete... :(


Har två skoluppgifter att göra under helgen med... :(


Stressen tar aldrig slut!!!!!



 Kolla in på Ninas blogg , hade ett litet snabbt återblickssamtal i går kväll. :) Satt å gapskrattade framför datorn åt diverse sjuka påhitt vi hade för oss för sisådär fem år sedan... Shit, vad vi har blivit gamla! :D

Av Lisa - 13 december 2007 16:23

...om det nu är något av intresse?

Fick tillbaka provet på andning och cirkulation nu i eftermiddag.

Hade två fel...

Fick inget betyg, men dock en kommentar... 

Bra jobbat! Du kan ju allt.... 


:) 

Av Lisa - 13 december 2007 15:55

I dag är det ju den 13 december, Luciadagen... Har tyvärr inte skådat något glitter eller en enda ljuskrona.. Men än bör det inte va för sent eller?


Är förbannad på Föräkringskassan igen! Det måste vara något allvarligt fel på den myndigheten! Nu har dom räknat ut min årsinkomst, de har räknat på perioden 070101-010930, sen när blev det ett år? Niomåndadersinkomst, skulle det snarare kallas! Som det ser ut hade jag troligtvis tjänat på att stämpla hela hösten i stället för att ta studielån, eftersom det inte räknas in som inkomst. Dessutom är det inte min årsinkomst jag vill veta! Det hade jag dessutom kunnat räkna ut själv bara genom att plocka fram min senaste lönespec. å kolla vad jag har tjänat hittills i år. Jag vill ju veta hur mycket pengar jag får när jag är mammaledig och inget annat! Försökte räkna ut det själv, då får jag det till ca. 4000 kronor i månaden! Hur fan är det möjligt? Vad är då lägsta beloppet undrar jag?

Men det som stör mej allra mest är att de skickar ut papper utan att lämna ett nummer till någon på kontoret i Karlshamn, alltså dem som handlägger oss. man får ringa till en växel, en växel som har öppet mellan 10-15! Jävla fegisar!

I morron klockan 10, kastar jag mej på luren, då ska de få höra ett å annat!


Kolla gärna in till mej på lisoball.se där denna blogg ligger numera!

GILLA PÅ FACEBOOK

 

Matbloggstoppen

 

Mina pojkar.

   

Min älskade man.

       Min Martin.   

Mina älskade barn.

Leo 

 

Viggo 

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards